JOUSITUS
JOHON VOIT LUOTTAA

Jousitus ei ole se mitä näet, kun katsot ajoneuvoa ensimmäistä kertaa. Mutta kun sitä tarvitset, jon jousitus tärkein päivitys, jonka voit autoosi tehdä.
Alkuperäinen jousitus on asetettu tukemaan ajoneuvoasi n normaleissa tieolosuhteissa kohtuullisella painolla. Kun alat lisätä ajoneuvoosi lisävarusteita, kiinnittää perävaunun tai asuntovaunun, lisäät kuormaa, jota jousitus käsittelee. Epätasaisilla pinnoilla ja maasto-olosuhteissa OEM-jousitus ei enää kestä ylimääräistä rasitusta.
Image

Vaihe 1.

MIKÄ ON KUORMASI?

Kun kuormitus muuttuu, myös jousien pitäisi muuttua.

Kaikki ajoneuvoosi lisätyt raskaat lisävarusteet tai vetokuorma muuttavat ajettavuutta ja yleistä turvallisuutta ajon aikana.

Ajoneuvon jouset on sovitettava kuormaan optimaalisen ajokorkeuden ja auton hallinnan saavuttamiseksi. Ironman 4×4 tarjoaa valikoiman jousia, jotka vastaavat lisäkuormituksia, olivatpa ne vakioita tai tilapäisiä.

Kun aloitat ajoneuvosi varustelun, ota huomioon omapaino ja lisättävän kuorman määrä. Tämä muuttaa tarvitsemasi voimatason.

Vinkki: Muista, että et voi ylittää GVM:ääsi, mutta saatat pystyä päivittämään sen
Image
Image
Image
Image
Image

Vaihe 2.

MIKÄ ON MAASTOSI?

Maasto, jolla ajat eniten, määrittää sinulle sopivimman  iskunvaimentimen! Kuormatun ajoneuvon luomat voimat epätasaisessa maastossa verrattuna kevyesti kuormattuihin ajoneuvoihin tasaisessa maastossa vaihtelevat suuresti ja voivat olla huomattavasti suurempia.
Ironman 4x4 iskunvaimentimien valikoima on suunniteltu kattamaan kaikki maastot ja niillä on oikea vaimennusvastus turvallisen ja mukavan ajon takaamiseksi.
Image
Nitro Gas -isku on paras vastine edulliseen suorituskykyyn kaikissa yleisissä olosuhteissa. Erittäin monipuolinen iskunvaimennin on iso askel enemmän kuin OEM-jousitus suorituskyvyn ja hallinnan suhteen.

- 35mm mäntä
- Runko 54mm
- 16mm männänvarsi
- Kaksiputkirakenne
- Typpikaasu paineistettu
Image
Foam Cell -isku parantaa off-road-kestävyyttä ja suorituskykyä säilyttäen silti erinomaiset ajo-ominaisuudet.

Loistaa maasto-olosuhteissa, joissa lämmön kerääntyminen on huolestuttavaa, Foam Cell -isku on kooltaan suurempi ja sisältää enemmän öljyä, mikä tarjoaa paremman lämmön haihtumisen ja pidempään kestävän suorituskyvyn kaikissa maastoissa.

- 40mm mäntä
- 60 mm runko
- 18mm männänvarsi
- Kaksiputkirakenne
- Vaahtokennotekniikka
Image
Foam Cell Pro -isku, ensiluokkainen iskunvaimennin, joka on suunniteltu kestämään mitä tahansa.

Alunperin suunniteltu täyttämään panssaroitujen ajoneuvojen teollisuuden vaatimukset, joissa luotettavuus ja kestävyys ovat kriittisiä. Foam Cell Pro on äärimmäinen shokki, kun meno on vaikeaa. Paksumpi ja vahvempi kuin mikään muu markkinoilla oleva iskunvaimennin, se soveltuu hyvin kauppoihin, laivastoon ja vakaviin maastoajoon.

- 45mm mäntä
- Runko 65-72mm
- 20mm männänvarsi
- 3mm seinämän paksuus
- Kaksiputkirakenne
- Vaahtokennotekniikka

Vaihe 3.

MIKÄ ON AJOTAPASI?

Ajotapa on tärkeää tietää, kun valitset iskunvaimentimien venttiilivastuksen tasoa.

Ironman 4x4 iskunvaimentimet mukautuvat puristus- ja paluuiskun nopeuteen, mikä tarjoaa oikean määrän hallintaa ajotyyliisi sopivaksi.
Image
PEHMEÄ AJO & KEVEVÄSTI VARUSTETTU

Mukavuusvalikoima tarjoaa pehmeän käsittelyn ja vähemmän kovuutta jokapäiväiseen käyttöön. Iskunvaimentimet sopivat parhaiten kevyempiin ajoneuvoihin ilman kuormaa, ja ne antavat etusijalle ennen kaikkea pehmeän mukavan ajon.
Image
MONIPUOLISET AJO-AJAT JA KOHTALISESTI
LISÄVARUSTEITA

Suorituskykyalue mukautuu monenlaisiin ajotyyliin. Iskunvaimentimet sopivat parhaiten kohtalaisesti kuormitettuihin ajoneuvoihin joissakin lisävarusteissa, ja ne tarjoavat tasapainoisen mukavan ajon ja paremman hallinnan.
Image
VAHVA HALLITTU AJO JA RASKAAT
LISÄVARUSTEET

Ammattimainen valikoima hallitsee kehon kallistumista ja vähentää kallistumista ajettaessa kaikissa maastoissa. Iskunvaimentimet sopivat parhaiten raskaasti kuormitettuihin ajoneuvoihin, joiden painopiste on korkeampi, ja ne keskittyvät maksimoimaan hallinnan ja vakauden.

Vaihe 4.

LÖYDÄ OMAN AUTOSI JOUSITUSSARJA!

Ironman 4x4:llä on valikoima tuotteita, jotka sopivat jousitustarpeisiisi.

Ironman 4x4 kattaa suosituimmat 4x4-autot, ja niissä on valikoima 4x4-nostinsarjoja ja jousitussarjoja, jotka vastaavat välttämättömiä tarpeitasi, sekä lisäkomponentteja, jotka täydentävät ajoasi ja parantavat entisestään ajoneuvoasi ja ajokokemustasi.
Image

LISÄOSAT

Ironman 4x4 -jousitussarjojen mukana tulee välttämättömät osat ajomatkasi parantamiseksi, mutta miksi lopettaa?

Jousitussarjan täydennykseksi meillä on myös laaja valikoima komponentteja, jotka parantavat ajoneuvoasi ja ajokokemustasi entisestään.

Tarvitsetko täyden laatikon ja noppaa? Meillä on kattava valikoima komponentteja, jotka sopivat jousitukseen. Tutustu alla olevaan valikoimaan
Image

YHTEYSTIEDOT

J&M Halme Oy / 4x4parts
Uranuksenkuja 18 01480 VANTAA FINLAND
Puhelin: +358 10 6168480
Sähköposti
Verkkokauppa: www.4x4parts.fi